Duik Club de Robben

Senioren bij Duik club de robben

Onze senioren zijn de leden vanaf 16 jaar.
De jeugdleden mogen vanaf het moment dat ze 16 jaar worden naar de senioren, maar soms vinden ze het zo leuk om bij de junioren mee te doen en de trainers te ondersteunen.
Voor nieuwe leden geldt echter dat zij vanaf 16 jaar worden ingedeeld bij de senioren.
Onze senioren bestaan uit enthousiaste duikers bijna wekelijks (of zelfs vaker) aan de waterkant (en onder water) te vinden zijn.
Verder zijn er leden die iedere vrijdagavond in het zwembad aan hun conditie werken, maar ook voor diegenen die het liever wat rustiger aan doen is het zwembad (en de bar) een gezellige ontmoetingsplaats.

Clubduiken

Onze club organiseert tijdens het buitenseizoen een aantal clubduiken. Soms vinden deze plaats in interessante duikplassen, maar ook regelmatig in Zeeland. Na de clubduik wordt er steevast nog even nagepraat over alle bijzondere levensvormen die wij hebben gezien.